Om Sønderjyllands Horse Park

Mountain Trail i Sønderjylland

Sønderjyllands Horse Park er beliggende i natur skønne omgivelser, kun 7 km nord for den Dansk/Tyske grænse ved Kruså.  Området er kendetegnet med masser af natur og muligheder for at komme ud og nyde naturen. Området byder på gode vandrestier, feks Fjordvejen, Gendarmstien, Frueskoven og motorik bane. For ikke heste interesserede er der kort afstand til bla Mountain bike bane, naturskole, natur stier, fiskesø, shelter pladser, camping pladser, grænse shopping, golf bane, Padborg park motor sport, motor cross bane og meget meget mere. Alt inden for en radius af 10 km.

Mountain Trail er en ny sport i Danmark.

Sporten har et overordnet mål at skabe modige trygge ekvipager i alt terræn, en forhindring ad gangen. Det betyder at den kan rides af alle uanset hesterace og ambition.

At kunne manøvrere trygt igennem store sten, hen over en smal bro, op ad trappetrin og ned igennem hårnålesving udvikler alle ekvipager i deres samarbejde, deres gensidige tillid og deres fysiske kunnen. Det kommer til gavn i dagligdagen uanset om man er tur rytter, eller konkurrencerytter indenfor eks dressur, spring eller islænder sport.

Læs mere om Mountain Trail på horsepark.dk

hvem er vi

Mød Sønderjyllands Horse Park team

Vicky Hansen

Vicky ejer Sønderjyllands Horse Park, hun er mangeårig western rytter og horsemanshipper. Hun startede i Horse Park Denmark som ringsteward og er nu også national dommer. Interessen for trail startede allerede i ’90erne, men der skulle gå 25 år fra idéen om en natur trailpark blev født, til den nu står klar til brug.

Det vil typisk kun være til modtagelse af nye park brugere eller til stævner i træffer hende.

Annette Laue

Annette fra Lær med heste, er den primære undervise i Sønderjyllands Horse Park.

Hun har i mange år arbejdet med tryghed og kommunikation mellem heste og mennesker og lavet masser af hestelejre og agilitydage.

Annette har en baggrund som skolelærer og er dygtig til at formidle ting så man kan forstå det, både børn, voksne og heste. Hun er en engageret underviser der gerne folder sig ud på både tysk og dansk.

Især den følelsesmæssige og mentale dimension er i fokus hos både heste og mennesker. Når man er tryg bliver det sjovt at være sammen.

Annette laver både “come learn”, privat arrangeret undervisning, camps og tilbyder flere forskellige forløb, hvor du og din hest kan blive trygge sammen og opnå et bedre samarbejde.

Undervisning

Det er muligt at modtage ene lektioner samt deltage i kurser i mountain trail.
Læs mer her

Kalender

Nye datoer for kurser og undervisning 
Se kalenderen her

Praktisk Info

Sådan finder du parken, kontaktoplysninger og parkregler
Find al praktisk information her

Adresse

Kruså, Danmark
(se kort her)

SMS

(+45) 22332332

EMAIL

horseparksyd@gmail.com